L’actual president del Bàsquet Centre Ktòlic L’H, Santi Calvis, ha decidit deixar el càrrec després de més de 20 anys al capdavant. Calvis va començar com a jugador ara fa 45 anys i el deixa com a màxim responsable.

Santi Calvis deixarà de ser president del Bàsquet Centre Ktòlic L’H el proper dilluns 29 de maig. Després de pràcticament tota una vida dedicat al club del barri del Centre considera que ara toca un merescut descans i també donar pas a una nova generació. “Arriba a un punt que fas les coses perquè toca fer-les i crec que fa falta una nova empenta i il•lusió. Jo ja estic una mica falta d’energia i tinc necessitat de més temps per a la meva vida personal”, ha comentat al programa L’H en joc.

El encara president marxa amb una estructura esportiva ben consolidada, amb les finances sanejades, unes instal•lacions pròpies en bon estat, i una secció femenina que segueix creixent. Calvis està “orgullós de deixar al Ktòlic on està ara. Hem aconseguit créixer des de una infraestructura ínfima, només hi havia quatre equips i una pista descoberta. Amb els anys hem cobert la pista, vam fer grades, vam incloure la secció femenina, i ara ja tenim uns vint equips”.

Pel que fa a l’equip sènior masculí aquest ha assolit la permanència a la 1a Catalana sense gaires patiments i amb un equip jove i de la casa. La temporada vinent, l’objectiu continuarà sent la permanència.

El Bàsquet Centre Ktòlic L’H celebrà el proper 10 de juny la seva tradicional Diada a la pista de la Rambla Just Oliveres.