Una representació de titelles al Bibliomercat de Santa Eulàlia i diversos espectacles de sevillanes, rumbes i playblacks al parc de l’Alhambra, donaran el tret de sortida aquesta tarda a la Festa Major del barri. La comissió de festes ha dissenyat un programa continuista amb altres anys i també amb un caràcter marcadament familiar.

El nou president de la Comissió de Festes Santa Eulàlia, Bernat Novales, ha comentat que “n’hi ha canvis a nivell de concerts, que canviem les orquestres. Però la gran novetat és l’estrena de la gegantona del Drac d’Or. La veurem dissabte a partir de les 8 del vespre”.

Els centres neuràlgics de la Festa Major seran els habituals: parc de l’Alhambra, les places Pius XII i Francesc Macià, i els carrers Milagros Consarnau i de Santa Eulàlia. Fins diumenge es podrà gaudir de cant coral, havaneres, gimcanes, pallassos, comerç al carrer, tabalada, diables, trabucaires i molta música en directe. Tot plegat en un ambient de molta convivència i civisme.

“No hi ha una festa major si no hi ha ha convivència entre tot el veïnat. Son dates que tothom està content i vol passar-ho bé al carrer, però cal tenir en compte que també son dies laborables. Cal respectar el descans dels veïns que treballen al dia següent i conviure dins de la festa amb esperit de convivència”, ha subratllat la secretària de la Comissió de Festes Santa Eulàlia, Mireia López.

El fi de festa arribarà diumenge al vespre, amb una discomòbil i un espectacle de focs al parc de l’Alhambra.

Programa Veïns del 28 de maig