El barri de Santa Eulàlia està de festa. La Plaça Francesc Macià ha acollit durant tota la jornada diverses activitats, dirigides tant als més petits com als adults. La festa ha comptat amb la col·laboració de les entitats del barri, que han portat una cercavila de gegants, tallers infantils, una xocolatada i, a la tarda, un correfoc a càrrec de l’Escamot Diabòlic.

Una altra activitat destacada ha estat la de la Colla Jove Castellera de L’Hospitalet, que ha permès que els més petits es poguessin acostar per veure com es forma una figura castellera. També han habilitat un espai amb taules i joguines.

La cercavila ha fet un recorregut per diferents carrers; ha començat a la Plaça Maria Artigal, ha baixat pel carrer Pareto i ha acabat a la Plaça Francesc Macià, on s’agrupaven totes les activitats del dia.

La data d’aquesta celebració ha coincidit aquest any amb la rua de Carnaval, el que ha fet que sigui una mica més complicada que altres anys. Tot i això, des de la comissió de festes destaquen que ha estat tot un èxit i que esperen poder continuar amb aquesta festivitat que es va recuperar fa cinc anys.