Sant Josep dona el tret de sortida a les festes majors dels barris de L’Hospitalet amb un ampli programa d’activitats del 16 al 19 de maig. La presentació del programa dijous dia 16 de maig, a les 20h anirà a càrrec d’Antonio Gata, president de la Comissió de Festes de Sant Josep.

Els actes festius tindran com a eix principal el Parc de la Serp. Cultura popular, música, la trobada de gegants o el sopar de germanor ocuparan els carrers del barri.

Consulta el programa en format PDF

Una de les principals activitats de la festa és la tradicional mostra de Vins i Caves, que enguany a més amplia el seu espai i es realitzarà entre els carrers Estrella i Prat de la Riba.

Antonio Gata, president de la Comissió de Festes de Sant Josep, ha destacat que “la mostra de Vins i Caves, que enguany celebra la seva 16ena edició, és una de les activitats més importants del programa, vam començar que s’apropaven 400 persones i ara hi participen més 4000. Hem decidit ampliar la zona de la mostra perquè la gent puguin gaudir més d’aquesta iniciativa”.

Antonio Gata ha assenyalat que “l’esmorzar popular i el sopar de germanor són altres de les activitats del programa que més èxit tenen entre els veïns”.

Les havaneres i el rom cremat amb el grup “Son de la Havana” i el Castell de focs diumenge a la nit posaran punt i final a la primera de les festes majors dels barris de la ciutat.

Pots veure l’entrevista als responsables de la Comissió de Festes de Sant Josep al programa Veïns.