Demà, divendres 21 de juny, arrenca una nova edició de festa major de Sanfeliu amb més d’una vintena d’activitats programades per a tots els públics. La plaça dels Cirerers es manté com a centre neuràlgic de l’animació.

El mateix divendres hi haurà animació infantil amb el grup Dj’N Kids, el pregó a càrrec d’Albert Cazadilla i després cinema a la fresca amb la pel·lícula “Mamá o papà”.

Dissabte a les 20h hi haurà una mostra de balls de regionals i a continuació l’actuació de la cantant Rocío Ramírez i grup D-Sastres.

Diumenge, la revetlla serà el moment més esperat pel veïnat. Segons ha explicat la secretària de la comissió de festes, Imma Cosí, “les cadires per al sopar de germanor es van omplir de seguida. Diumenge s’omplirà la plaça dels Cireres amb més de 600 veïns i veïnes amb ganes de compartir la revetlla”.

Dilluns al migdia, es repetirà la botifarrada solidària a un euro la ració. La recaptació es destinarà a l’Associació de Familiars d’Alzheimer. I per acabar, al vespre, havaneres amb el grup Crema Catalana.