Des d’aquest dimecres i fins al diumenge, Sanfeliu celebra les seves festes amb la plaça de les Cireres com a eix central. El veïnat podrà gaudir de l’actuació de l’hospitalenca Rocío Ramírez, d’havaneres i orquestra. Dissabte se celebra la V pedalada del Club Ciclista del barri.

Amb la revetlla de Sant Joan, torna la Festa Major de Sanfeliu. Com a prèvia, el dimarts 22 hi ha jornada de portes obertes al Poliesportiu Municipal Sanfeliu. El dijous comencen les celebracions amb la revetlla a la plaça dels Cirerers i ball amb l’Orquestra Gamma, a partir de les 23h.

Divendres el veïnat podrà gaudir de l’actuació de la cantant Rocío Ramírez, a les 18h a la plaça dels Cirerers. Després, hi haurà street dance amb l’Associació Cultural Urban Empire i cinema a la fresca amb la projecció d’Amor de madre.

Dissabte la jornada arranca amb la V Pedalada del club Ciclista Barri Sanfeliu, una ruta de 20km per la zona de Collserola que surt a les 9h des de la plaça dels Cirerers. També hi haurà una master class de ciclo-outdoor al poliesportiu i zumba al carrer. A la nit, havaneres amb el Grup Blava i un bon rom cremat.

Diumenge hi haurà festa de l’escuma a les 12h. Després, botifarrada solidària amb l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de L’Hospitalet. I a les 17h, activitats de fi de festa per concloure les celebracions a la plaça dels Cirerers.

El programa complet de la Festa Major de Sanfeliu es pot consultar aquí.