El primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya, Salvador Illa, ha visitat la ciutat en el marc de les Festes de Primavera, en un acte de precampanya electoral. L’acte, que ha tingut lloc a la Rambla de la Marina, també ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Núria Marín, i d’altres membres de l’equip de govern municipal; així com amb membres que conformen la llista electoral del candidat Illa.

Salvador Illa ha aprofitat l’ocasió per destacar les bones relacions existents amb L’Hospitalet. “Jo tinc un diàleg molt fluït amb tots els alcaldes i alcaldesses de Catalunya, i en particular amb l’alcaldessa de L’Hospitalet. La primera petició que fan els alcaldes és que se’ls prengui seriosament pel Govern de Catalunya i que se’ls vegi com una administració adulta, amb unes competències ben definides”, ha destacat.

En relació amb el que faria en la ciutat en cas de guanyar les eleccions i aconseguir arribar a ser president de la Generalitat, ha declarat que “aquest matí hem mantingut una reunió de treball i he constatat que en l’àmbit educatiu es requereix una inversió molt més decidida en recursos i infraestructura. He assolit el compromís de treballar en aquesta direcció.”

Finalment, també ha expressat la bona estona que ha passat passejant per la fira instal·lada a la Rambla de la Marina, on ha comprat un tros de pastís de formatge i on l’alcaldessa li ha regalat unes rosquilles. També ha destacat que li ha agradat molt com els diferents cossos i forces de seguretat que participaven de l’Espai de Seguretat i Civisme han explicat la seva feina als assistents.