La cantant Rosalía construirà un estudi de gravació al Districte Cultural de L’Hospitalet, segons ha avançat el compte de X no oficial Motomamitour. Per fer-ho, Rosalía ha creat una empresa, Tresmamis SL, en la qual també figuren com a propietàries la seva germana Pilar Vila i la seva mare, Pilar Tobella.

L’estudi, que podria començar a construir-se aquest mateix any, tindria un doble objectiu. D’una banda, li permetria estar més a prop de casa seva durant més temps, i d’altra banda serviria per donar oportunitats i mitjans a artistes emergents. L’empresa que ha creat per fer possible l’estudi té com a objectiu de negoci la “promoció, construcció, compra, venda lloguer i comercialització en general de tota classe d’edificacions, terrenys, solars, finques rústiques i urbanes”, fet que li permetria fins i tot anar més enllà de la construcció del seu nou espai de treball.

El lloc concret on es construirà el nou estudi encara no s’ha fet públic. Fa setmanes que corria el rumor del possible interés de Rosalía per establir-se a L’Hospitalet però, fins al moment, la cantant no ha confirmat ni desmentit la notícia. La presència de Rosalía a l’Hospitalet podria donar un important impuls al Districte Cultural de L’Hospitalet.