Durant 17 anys, Ricardo Reche ha estat el president del FC Can Buxeres, una entitat sorgida l’any 2006 després de la fusió del Can Serra i el Sector Sanfeliu. Quasi dues dècades després, el club, que va començar amb només vuit conjunts, ha crescut fins a arribar a la situació actual, amb una estructura consolidada i 35 equips de futbol.

Part important d’aquest creixement, i un dels principals protagonistes de la història del club, és el ja expresident, Ricardo Reche. Marxa amb la sensació de feina ben feta. “Per la meva situació laboral i personal no puc dedicar el temps que m’agradaria. També hi ha una persona que coneix molt el club i que té ganes. Per això és el moment oportú per baixar-se del vaixell”, comenta Reche.

L’home a qui fa referència Reche és Julián Godoy, nou president de l’entitat. Godoy va ser l’únic candidat que es va presentar a les eleccions i l’exdirigent no té dubtes que ho farà bé i que està més que preparat: “És molt complicat trobar a una persona vàlida i capacitada. I més ara, amb tema subvencions, federació, pares…”, diu Reche.

Ricardo Reche posa fi d’aquesta forma a 17 anys de president del Can Buxeres però assegura que el club el mantindrà com un aficionat més. El seu cor sempre serà verd.