Els trens de les línies de R1, R2, R3 i R4 de Rodalies, que passen per L’Hospitalet, circulen amb retards d’almenys 30 minuts en tots els sentits per una incidència a les instal·lacions del nucli de Barcelona. Adif, assegura que la incidència ja està resolta uns minuts abans de les onze del matí de d’aquest dijous.

Els trens de les línies de R1, R2, R3 i R4 de Rodalies circulen amb retards d’almenys 30 minuts en tots els sentits per una incidència a les instal·lacions del nucli de Barcelona des de les 9.15 del matí d’aquest dijous.

Renfe ha concretat que els trens circules fora del seu horari habitual i els seus itineraris es poden veure modificats. Renfe ha afirmat que els trens regionals segueixen el seu horari habitual.

Adif ha concretat que es tractava d’un problema en el sistema de gestió del trànsit en els túnels de Barcelona, que feia alentir la circulació dels combois en aquesta àrea. Renfe assegurava que les línies havien de compartir un sol túnel i això provocava els retards. Adif ha assegurat que la incidència s’ha solucionat.