El PSC aconsegueix la victòria a tots els districtes i barris de la ciutat. Al districte VI (Bellvitge i Gornal), té percentatge de vot més ampli. ERC-EUiA ocupa el segon lloc als districtes I, (Centre, Sanfeliu i Sant Josep), i II (Collblanc-la Torrassa) i al III (Santa Eulàlia i Granvia-Sud), mentre que el PP ocupa aquesta posició en els districtes IV (la Florida Les Planes), al V (Pubilla Cases i Can Serra), i al VI (Bellvitge i Gornal).

Per districtes, el PSC s’imposa als sis i obté el seu millor percentatge al cinquè (Pubilla Cases i Can Serra) amb el 44,59% dels sufragis. En còmput barri per barri, és a Can Serra i les Planes és on els socialistes registren més percentatge de vot.

ERC, per la seva banda, aconsegueix el seu màxim percentatge al Districte III (Santa Eulàlia i Granvia Sud) amb el 15,58%, on és segona força, igual que als districtes II i I. En aquest darrer cas, el barri de Sanfeliu, és l’excepció, ja que hi han quedat en quart lloc.

El PP s’alça amb el seu millor resultat al Districte IV (la Florida i les Planes) amb el 14,74%, que el situa com a segona força en aquests barris, igual que als districtes V i VI.

Vox obté el seu major percentatge al Districte IV amb un 12,84% de vots. En aquest i també als districtes cinquè i sisè se situa com a tercera força. Per barris, a les Planes, Pubilla Cases i Gornal se situa com a segona força i a Sanfeliu, Florida, Can Serra i Bellvitge queden tercers.

I L’HECP s’alça amb el suport de vots més alt, el 12,19%, al Districte I, on és tercera força. Al barri del Centre és on han obtingut els mitllors resultats.

Alta abstenció

Una altra dada destacada de la jornada és la baixa participació registrada, un 47,48% dels electors convocats. Aquesta xifra és 10 punts inferior a la que es va registrar a les municipals del 2019, i la segona pitjor de la sèrie històrica.

Per districtes, els més participatius van ser el primer (Centre, Sant Josep i Sanfeliu), el tercer (Santa Eulàlia i Granvia Sud) i el sisè (Bellvitge i Gornal), per sobre del 50%.

Els més abstencionistes van ser el Districte II (Collblancla Torrassa) amb un 41,33% i la Florida i les Planes, amb el 40,92%.