Els trens dels Ferrocarrils de la Generalitat tornen a circular entre les estacions d’Avinguda Carrilet, Sant Josep i el Gornal. El tram, que ha estat tallat del 12 al 20 d’agost per obres de millora al túnel i a la via, s’ha cobert aquests dies amb un servei de bus alternatiu. Els treballs, però, continuaran afectant els horaris de la línia Llobregat-Anoia fins el 3 de setembre.

Així, durant el període d’afectacions es modifiquen tots els horaris, tant en dia feiner com en festiu. Per minimitzar-ne l’impacte, Ferrocarrils de la Generalitat reforçarà el servei amb trens que circularan amb sis cotxes en lloc de tres, i tots els trens faran parada a totes les estacions del seu recorregut.

D’altra banda, les nits de divendres i dissabte, a partir de la 01:40h i fins a la finalització del servei, les circulacions de la línia L8 es realitzaran amb autobús substitutori entre les estacions de Barcelona- Pl. Espanya i Molí Nou Ciutat Cooperativa, en ambdós sentits.

Les obres també obligaran a la circulació per via única a l’estació de L’Hospitalet – Avinguda Carrilet.

Els horaris modificats es poden consultar al web i a l’aplicació mòbil de FGC, a les vitrines de les estacions o trucant al telèfon d’informació 012. De la mateixa manera, la companyia ha preparat un dispositiu de comunicació a les estacions per informar de les alteracions en el servei i del canvi d’horaris.