Fins el 29 de setembre, Rodalies Renfe incrementarà el servei de les línies R2 Sud (Sant Vicenç de Calders – Estació de França) i R1 (L’Hospitalet de Llobregat – Maçanet Massanes) els dissabtes, diumenges i festius a causa de la gran demanda durant els mesos d’estiu per accedir a punts de la costa.

Linea R2 sud

A la línia R2 sud, s’augmenta l’oferta a l’estació de Platja de Castelldefels, amb 20 noves parades tant en els serveis en direcció Barcelona com en direcció sud  durant els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol, agost i setembre.

  • Servei en direcció sud

Entre les 9h i les 13h s’incorporen 8 noves freqüències de pas que permetrà el trasllat cap a la costa i en sentit contrari.

  • Servei direcció Barcelona

Hi haurà 12 noves freqüències entre les 16h i les 22h, el que vol dir que la freqüència de pas dels trens es duplicarà

Línea R1

Incrementa la seva oferta amb 4 nous trens per sentit entre Mataró i L’Hospitalet, i amplia el recorregut de set trens addicionals per sentit entre Mataró/Arenys i Calella, millorant les connexions amb la resta d’estacions del Maresme i, alhora, amb la ciutat de Barcelona.

A partir de l’1 de juny Renfe incrementa els seus serveis en les linies costaneres, d’aquesta manera, dissabtes, diumenges i festius, entre les 10 i les 12 hores hi haurà trens cada 10 minuts des de l’estació de Barcelona- Pl. Catalunya cap a Mataró. I a la tarda, entre les 17.30 i les 19.30, sortiran trens cada 10 minuts des de l’estació de Mataró cap a Barcelona- Plaça Catalunya, en lloc dels 15 minuts actuals.

Podeu trobar més informació sobre horaris i servei al telèfon 900 41 00 41 , a l’app de Rodalies RENFE , i a les pàgines web www.renfe.com i https://rodalies.gencat.cat.