La Festa Major de Bellvitge acaba diumenge i els darrers tres dies continuen farcits d’actes lúdics, festius i culturals. El teatre, la marató de tai-txi, l’actuació de Els Catarres i de Dani flaco i la pedalada popular de diumenge seran les protagonistes. 

La Festa Major de Bellvitge encara la seva recta final. Durant divendres i el cap de setmana hi haurà de tot i per a tots. Al llarg de la festa major l’oferta festiva és àmplia i variada.

Divendres, hi haurà un espectacle infantil, ensenyament d’escacs, recital de poesia, aeròbic, cant coral, ball popular i concert. El gruix d’actes es concentren dissabte i diumenge, els darrers dos dies de la festa major. No hi faltarà l’actuació d’un clàssic a Bellvitge, Dani Flaco, el cantautor del barri que havia de ser a la cita amb la festa major del seu barri a partir de quarts de dotze de la nit.

També divendres, al parc de Bellvitge, a partir de les 20.30 hores, tindrà lloc el concert de música tradicional que comptarà amb el Grallers de Bellvitge i l’Orquestra de Ministrils de l’Escola de Música.

El dia 14 de setembre hi haurà durant tota la jornada la V Fira Comercial i Artesanal de Bellvitge. La festa d’aigües, espectacles infantils, teatre, el rugby, el concert de flamenc i l’actuació de Els Catarres seran els palts forts de la penúltima jornada de festa major.

Els Catarres actuaran en el sí de la Quinzena edició de la Nit Jove. Organitzat per la Colla de Diables i Diablesses de Bellvitge, és un dels moments més esperats per joves i no tan joves, davant de l’empenta d’aquest grup català de pop-folk. Amb la seva cançó Jennifer van saltar a la fama ara fa dos anys.

La festa major de Bellvitge acabarà diumenge, dia 15, amb la IX Bicicletada Popular, un acte que també és l’inici de la Setmana de la Mobilitat Sostenible. També hi haurà activitats culturals, circ al carrer, teatre, ball popular i l’espectacle piromusical que posarà la cloenda a la festa major 2013.

Activitat política a la festa major

Com és tradicional la Festa de Bellvitge marca l’inici del curs polític. Aquests dies han visitat la festa el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; el líder d’ERC, Oriol Junqueras, i el coordinador nacional d’ICV EUiA, Joan Herrera. (Veure fotos)