Bellvitge viu el darrer cap de setmana de festa major ple d’activitats lúdiques, culturals i esportives que culminaran, diumenge al vespre, amb el tradicional castell de focs artificials.

Una de les primeres activitats de dissabte és la marató de Tai-Chi ‘Ciutat de L’Hospitalet’ que se celebra a la plaça de la Cultura, organitzada per l’AE d’Arts Marcials TA-MO.

Entre el més destacat, també hi ha un acte d’agraïment a Dones del Barri, a la Rambla Marina, organitzat pel Grup de Dones Amalvígia, que també organitza el Bingo Musical al Parc Metropolità de Bellvitge.

Al vespre, pren protagonisme la música amb l’XL Nit Jove i els concerts, al Parc, de Las Manos de Filippi, Lia Kali i Pau Roma Dj, a més del concert de Mon Feijóo a l’estad sociocultural José A. Montoya. Per tancar la jornada, al mateix escenari, també tindrem el concert de rock & roll amb The Abandonados.

Per diumenge, darrer dia de les festes, al matí, hi haurà danses tradicionals del Món a la plaça del Mercat, teatre amb “Criatures”, a càrrec del grup de teatre L’ull de Bou, i la clausura del 23è Festival de Teatre Amateur, al Centre Cultural, circ amb “El gran Circo” de la companyia PerNassos, a més d’un concert de gospel amb Aires de Gospel.

A partir de les 22.30 h. es tanca la Festa Major de Bellvitge 2023 amb el tradicional espectacle de focs artificials al Parc Metropolità.

Programa FM Bellvitge 2023