La formació Recortes Cero vol treure un eurodiputat per portar la redistribució de la riquesa a Europa. Per això, a l’acte que ha organitzat a la Plaça Espanyola, el dijous a la tarda, la seva cap de llista, Nuria Suárez, ha demanat que la banca retorni els ajuts que va rebre pel rescat bancari.

“Exigim que retornin el rescat bancari per crear una banca pública amb dos objectius: crear indústria i oferir crèdit en bones condicions a pimes, autònoms i a les famílies” explica Núria Suárez.

Recortes cero també es presenta com la candidatura de la cultura. De fet, a les seves llistes porta a vint representants de renom de la cultura. Així, per exemple, tanca la seva llista el pintor hiperrealista Antonio López, però també hi ha el director de cinema Daniel Calparsoro o l’escriptora Rosa Regàs, entre d’altres.

Al seu programa, Recortes cero recull el seu programa la defensa de la cultura de la pau. “Europa ha de ser factor de pau, i per això, s’ha de defensar Ucraïna de la invasió russa i Palestina davant el genocidi i el terrorisme” afegeix la cap de llista Nuria Suárez.

A l’acte a la Torrassa, també ha intervingut Alejandro Roldán, activista hospitalenc de la plataforma contra els desnonaments a la ciutat.