L’Ajuntament de L’Hospitalet ha obtingut la 3a posició en la 9a edició dels Reconeixements Administració Oberta en la categoria de municipis de més de 50.000 habitants, com a ens capdavanter en transformació digital que atorga anualment l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) als ajuntaments i consells comarcals.

El certificat var ser recollit pel gerent de l’Ajuntament, Antoni Rivera, en un acte que va tenir lloc a Salou. Rivera va estar acompanyat per la la cap de Servei d’Organització i Projectes de Millora, Yolanda Linares, i el cap de Secció de Projectes i Desenvolupament, Max Soria.

L’objectiu dels Reconeixements Administració Oberta és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la consegüent transformació digital en la relació amb la ciutadania i en la gestió interna i el govern obert.

Aquest és el tercer any que l’Ajuntament aconsegueix la 3a posició dels ajuntaments de més de 50.000 habitants. La primera vegada que l’Ajuntament va accedir als Reconeixements va ser el 2020.