El Gornal ha realitzat un canvi de peces a la banqueta. Després de la sortida de David Parra, el filial de l’Hospi va anunciar ràpidament la contractació d’un nou tècnic. Es tracta de Raúl de Amo, que prèviament ha dirigit a equips com el FC Santboià, passant també per clubs com el Jàbac, CE Vila Olímpica, AE Prat, i UE Castelldefels on va exercir de segon entrenador a 3a Divisió.

El nou entrenador no s’ho va pensar gaire quan va rebre la trucada dels despatxos del Centre d’Esports L’Hospitalet. El projecte el va seduir per diversos motius: “Em va trucar el secretari tècnic, Álex Hermida, i vaig veure que era un bon projecte i amb molta continuïtat. Gent jove i amb molt talent, però sobretot potenciar-los per ajudar al primer equip”, ha apuntat el mateix Raúl de Amo.

Tot i que els resultats manen al món del futbol, el nou entrenador del Gornal posa per davant la correcta formació dels jugadors amb la voluntat que puguin estar disponibles pel primer equip de l’Hospi. “De moment anar poc a poc. Treballant i format els nostres jugadors. És un tren que va en marxa i ens hem de pujar. Però sense presses”, ha afirmat Raúl de Amo.

Preguntat per quin és l’estat d’ànim de la plantilla després d’un inici de lliga complicat, Raúl de Amo assegura que tenen molta ambició: “jo els he vist bé. Una plantilla jove i molt competitiva. Dedueixo que serà un bon any”.

El Gornal s’enfrontarà al Parc aquest cap de setmana, un rival directe en la lluita per abandonar la part baixa de la 1a Catalana.