Us proposem algunes activitats per fer aquesta setmana de festes nadalenques

Pessebres

  • Un any més, a l’entrada de la porta principal de l’Ajuntament s’ha fet un pessebre clàssic on es recreen les escenes tradicionals del nen Jesús i els pastorets acomplint activitats quotidianes. Es podrà visitar fins al 4 de gener.
  • Pels amants dels Playmobil, es pot visitar la 31a Mostra Pessebrista diferents diorames protagonitzats per clicks. Es por visitar fins el 7 de gener.
  • A més, fins al 5 de gener hi haurà una mostra de pessebres a la sala d’exposicions del Centre Cultural de Bellvitge-Gornal, que han fet les entitats del barri.

Fira de Nadal

  • No us podeu perdre el mercat tradicional de Nadal a la rambla de la Marina. Fins al 7 de gener hi haurà casetes de fusta amb parades on es poden trobar objectes de regal, artesania, gastronomia i molt més.
  • També es podrà gaudir de l’ambient nadalenc amb el trenet que recorre diversos carrers de Santa Eulàlia (més informació) Pubilla Cases i Can Serra (més informació), passant per les llums i les decoracions del barri. Els tiquets es poden aconseguir a la mateixa parada o als comerços associats.

Torneig de Bàsquet de Nadal

Del 27 al 29 de desembre s’organitza el VII Torneig de Bàsquet de Nadal del Catòlic. Hi participaran dotze clubs i sis categories: premini, mini i infantil, masculí i femení.

Pastorets

Una altra tradició de Nadal a L’Hospitalet són Els Pastorets del Centre Catòlic. Enguany la novetat és que les protagonistes seran la Llanega i la Gírgola, enlloc del Rovelló i el Lloquet.

Arbre dels desitjos

A més, per als més petits i petites de la casa hi ha l’Arbre dels desitjos al Mercat del Centre, on es pot escriure i penjar el que més t’agradaria que passés per millorar el món.

Espectacles de Nadal

Tot i que les entrades estiguin exhaurides, consulta a la web municipal si s’han alliberat entrades entrades. També hi ha la possibiltat d’entrar fent cua per cobrir les baixes. Els espectacles de Nadal són:

  • El Circ de Nadal arriba un any més amb un espectacle inèdit i diferents artistes com acròbates, malabaristes i trapezistes.
  • Per rebre a Melcior, Gaspar i Baltasar després de la seva llarga travessia, estarà el Campament Reial.
  • A més, es podrà conèixer d’on venen els caramels, que reparteixen els Reis Mags des de les seves carrosses, gràcies a la Fàbrica de Caramels.
  • A la Fàbrica de joguines us podreu trobar els treballadors reials i veure com les vostres cartes es transformen en joguines.