L’Hospitalet Atletisme ha tornat del Campionat d’Espanya amb un quart lloc en el relleu 4×100 femení, format per Marina Lamata, María de Mingo, Claudia Camacho i Igambo Muakuku.

El relleu 4×100 femení de L’Hospitalet Atletisme ha assolit un meritori quart lloc al Campionat d’Espanya Absolut que s’ha celebrat aquest cap de semana a la localitat valenciana de Torrent.

Aquesta ha estat l’actuació més destacada del club hospitalenc que ha estat representat per set atletes.

El relleu 4×100, format per les atletes Marina Lamata, Maria de Mingo, Claudia Camacho i Igambo Muakuku, ha fet un temps de 46″41.

D’altra banda, l’atleta hospitalenca, María Vicente (CD Nike Running), ha estat doble sotscampiona d’Espanya en la prova de triple salt i en el salt de llargada. En aquesta última, amb una marca final de 6,81m, tot i que inicialment havia ‘volat’ amb 7,02m, però un desajust en l’aparell de mesurar ha envoltat de polèmica la resolució del pòdium. L’atleta de Bellvitge, en declaracions a RTVE, s’ha mostrat força molesta per aquest error en la medició: “Han jugat amb la nostra feina”.

Un altre hospitalenc present a Torrent, ha estat l’atleta Bernat Canet (CA Cornellà) que ha finalitzat sisè en els 100m, amb un temps de 10″31.