Les bases de la 18a edició, ja estan publicades al taulell d’anuncis municipals i estaran disponibles durant 20 dies hàbils.

En aquest concurs L’H Confidencial hi podran participar totes les escriptores i tots els escriptors, de qualsevol nacionalitat o procedència, amb residència a Espanya. Les novel·les de gènere negre o policíac poden ser escrites en llengua catalana o castellana, originals i inèdites, que no tinguin compromesos els drets d’explotació i que no hagin rebut cap premi amb anterioritat.

Fins als 15 de març del 2024, a les 23:59 hores es podran lliurar totes les obres i el jurat d’aquesta edició estarà format per el tinent d’alcalde d’Educació i Cultura, David Quirós. La cap de Secció de Biblioteques, una representant de Clandestina, dos lectors del club de lectura de novel·la negra i tres especialistes en novel·la negra, ambos seleccionats per la Biblioteca.

El premi d’aquesta convocatòria serà d’una dotació econòmica de 12.000€, l’obra guanyadora es comunicarà en el quart trimestre de 2024 en un acte que tindrà lloc  a la Biblioteca de la Bòbila.