Del 26 al 30 de juny, el barri de Pubilla Cases s’ha omplert d’activitats per a tots els públics amb la celebració de la seva festa Major. Enguany com a novetat s’ha situat un nou escenari principal a la plaça Eivissa, que dissabte al matí la pluja no ha permès que s’hi celebressin les actuacions de ball programades.

“Totes les activitats que teníem dissabte al matí a l’escenari han quedat suspeses per l’aigua menys la zumba que l’hem fet a La Bobila. Hem de confiar a poder fer el correfoc i l’orquestra a la tarda. Divendres el sopar de germanor i l’actuació musical van ser tot un èxit” explica el president de la Comissió de Festes de Pubilla Cases, Javier Garrigós.

Una de les activitats sí que ha resistit el temporal matiner ha sigut la Fira de Comerç, que també ha estrenat ubicació a l’Avinguda Tomás Giménez, amb les parades de comerços i entitats del barri sortir al carrer en una jornada de celebració pels veïns.

La presidenta de l’Associació de Comerciants de Pubilla Cases s’ha mostrat molt contenta amb la nova ubicació de la Fira: “Ens hem traslladat a una rambla més ampla i que permet als veïns passejar en millors condicions. Creiem que la Fira és molt necessària en un moment tan complicat com el que vivim el comerç de proximitat”.

Malgrat que ha calgut tenir un ull posat al cel, la resta de la festa s’ha celebrat amb normalitat, fins aquest diumenge es posi fi a les activitats amb la plantada i la cercavila gegantera, la botifarrada tradicional, la ballada de sardanes, i la mostra d’entitats del barri com la Cofradía 15+1, Hermandad Rocieros de Carmona, Marismas del Guadalquivir, Somnis i Casal de la Gent Gran de Pubilla Cases.