Pubilla Cases se’n va de festa major. Del 14 al 18 de juny, els carrers del barri gaudeixen d’un munt d’activitats lúdiques, festives i culturals amb el teixit social que s’hi suma. No faltaran el cercavila, el contacontes, la botifarrada popular, el Comerç al Carrer o la presència d’Hotel Cochambre.

La Festa Major 2023 comença aquest dimecres, 14 de juny, amb el pregó del tinent d’alcaldia en funcions, José Castro Borrallo i la proclamació de l’Hereu i la Pubilla. Dijous, 15, serà el torn del cercavila, el contacontes i un espectacle de màgia.

Divendres, 16, hi haurà tallers infantils, concurs de ball, concerts i un de destacat com serà la presència d’hotel Cochambre, a l’avinguda Severo Ochoa a partir de les 23,45 hores i fins les 2 de la matinada.

Dissabte, 17, de 10 a 20 hores, serà el torn del Comerç al Carrer amb la presència dels comerços del barri amb estands comercials i de les entitats. També demostració dels vehicles dels cossos de seguretat, màgia, escacs, la Carpa informativa de L’HOrgull, el correfoc i el gran ball de Festa Major, a l’avinguda Severo Ochoa, de 23 a 3 hores de la matinada.

Diumenge, 18, botifarrada popular, a partir de quarts d’onze, a l’avinguda Severo Ochoa, jocs infantils gegants, cursa de karts de pedals, teatre i ja a la tarda, el Festival d’Entitats, i de 21 a 23 hores, el Concert amb el Dúo Zarabanda que posarà la cloenda a la festa.