El PSC de L’Hospitalet vol aportar una quantitat de vots decisiva perquè Salvador Illa pugui guanyar les eleccions al Parlament del 12 de maig, aconseguir la presidència de la Generalitat i endegar polítiques d’esquerra que transformin el país i treguin Catalunya de la paràlisi del procés.

El lema de campanya del PSC és “Força per governar”. David Pérez, candidat de la federació local socialista en el número 9 de la llista per Barcelona, ha assenyalat que els socialistes son una força d’esquerres capaç de gestionar molt més bé que ERC aspectes com l’educació, la sanitat i la sequera.

Pérez ha recordat que “portem 10 anys en què s’ha demostrat que no estem preparat per fer-hi front a la sequera, som a la cua en llistes d’espera a la Sanitat, en educació, segons l’informe PISA, també som a la cua. I som a la cua, igualment, en infraestructura i ocupacions”. I arran d’això ha afirmat que “és imprescindible un canvi per passar pàgina i pantalla”.

Pérez ha afegit que Catalunya necessita un nou Govern que garanteixi l’estabilitat i la convivència i aprofiti el creixement d’Espanya i passi pantalla de l’estancament que ha suposat el Procés. “No volem un desencontre amb Espanya, ans al contrari, ara que Espanya està tirant com un locomotora en matèria econòmica i d’ocupació, Catalunya ha de ser al seu costat, és una oportunitat que no podem desaprofitar”, ha dit.

Després que el president del Govern, Pedro Sánchez hagi anunciat que medita una possible dimissió i que dilluns farà una compareixença, David Pérez també ha expressat el suport a qualsevol decisió que pugui adoptar el secretari general del PSOE.

Segons David Pérez, el PSC de L’Hospitalet li mostra “tot el suport personal” a Pedro Sánchez i també posa el focus en la necessitat “d’iniciar una resistència en favor de les institucions, del respecte als adversaris polítics i, sobretot, per impedir que una minoria d’extrema dreta vulgui canviar el criteri de la majoria”.

L’acte central de la campanya socialista a L’Hospitalet serà un mitin dimarts vinent, al Centre Cultural Bellvitge Gornal, amb Salvador Illa i l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín. També hi haurà casetes fixes a la rambla Just Oliveras i a la plaça Eivissa, a Pubilla Cases. A banda d’això, el PSC també organitzarà trobades sectorials, els ‘speaker corners’, amb entitats i ciutadania dels barris.