Èxit de participació de la primera CardioWalk de L’Hospitalet, que ha aplegat unes 250 persones. Una caminada saludable pels barris del nord de la ciutat i que s’emmarca en la Setmana del Cor.  

L’Hospital General de L’Hospitalet ha estat el punt de sortida i d’arribada de la primera CardioWalk que es fa a la ciutat.

En aquesta caminada saludable, que organitza el servei de cardiologia del Consorci Sanitari Integral, els participants han passejat pels carrers de Pubilla Cases, La Florida-Les Planes i Collblanc-Torrassa, en un itinerari d’uns 5 km.

Un recorregut de dificultat baixa i apta per a tots els públics que ha aplegat unes 250 persones amb un mateix propòsit: passar-s’ho bé i, alhora, tenir cura de la salut cardiovascular.

La iniciativa, que ha comptat amb la col·laboració dels CAP dels barris del nord de la ciutat, s’emmarca en les activitats de la setmana del cor. Un seguit d’accions que volen fomentar un estil de vida saludable per prevenir les malalties cardiovasculars.

Per això, a banda de fer exercici físic almenys mitja hora al dia, també es recomana, entre d’altres, una dieta equilibrada, baixa en greixos i aliments ultraprocessats, així com dormir entre 7 i 9 hores diàries.