El Club d’Automobilisme CL’Hàssics Hospitalencs va organitzar aquest diumenge la novena concentració de cotxes i motos clàssics. Centenars de persones es van apropar per presenciar en directe aquestes petites joies del motor.

La trobada va reunir antics cotxes de competició, motocicletes, taxis i altres molts vehicles que encara estan presents en la memòria col·lectiva de tots. Els molts visitants de la concentració gaudien amb la possibilitat de veure aquestes relíquies i també de conversar amb els propietaris, encantats de donar detalls sobre els seus petits tresors.

“Ja veieu l’ambient com està, totalment ple, amb gent de L’Hospitalet que ha sortit a passejar i s’ha trobat amb això. I poden recordar els vells temps, els seus moments”, explicava satisfet Manuel Elpuente, president del Club d’Automobilisme CL’Hàssics Hospitalencs.

La concentració es va allargar durant tot el matí i en alguns moments es van reunir prop de 200 vehicles clàssics, amb centenars de visitants gaudint de l’exposició. Entre els propietaris, tots reconeixien que aquesta passió és part important de la seva vida. “He crescut amb això, el meu pare ja tenia cotxes clàssics i la meva afició ha anat creixent a poc a poc”, explicava Miquel Rider. Un altre propietari, Joaquín Lavado, parlava poc abans de marxar amb el seu Mini i comentava que el seu únic capritx a la vida era la benzina: “Em va donar pels vehicles antics i tota la vida he estat arreglant, restaurant i gaudint”.

El Club d’Automobilisme CL’Hàssics Hospitalencs és una entitat amb nou anys de vida i que organitza anualment concentracions de vehicles antics, principalment als barris del Centre i Santa Eulàlia.