Fira ÀPAT arriba a La Farga de L’Hospitalet per primera vegada i és una fira professional dels aliments produïts a Catalunya, on els fabricants i elaboradors catalans poden presentar cada any els seus productes a botigues, restaurants, hotels, vinoteques, distribuïdors i consumidors finals.

Aquest saló, que ocupa 2.500 m2 del recinte, és el present i el futur del sector de l’alimentació catalana, amb diversos acords de col·laboració i una actitud proactiva perseguint un únic objectiu, el d’impulsar els productes catalans.

Una de les activitats estrella serà dilluns al matí amb el Fira ÀPAT Experience, el dia més enfocat als professionals de la gastronomia catalana. Amb activitats i ponències exclusives i la III Trobada de gastrobloggers o la Trobada de feminisme a la cuina.

La fira és un espai de networking, intercanvi d’idees i contacte amb les últimes tendències en gastronomia. Hi haurà conferències i demostracions pràctiques a càrrec de professionals que s’han fet un nom al sector de l’alimentació catalana.

En l’ampli programa d’activitats trobarem tallers, des d’un de pastisseria irresistible amb delícies sense gluten i veganes, un taller on es podrà degustar un autèntic gelat artesà i un taller d’esferificacions amb mides sorprenents.