El CB L’Hospitalet no està a la categoria que li toca esportivament però, veient el projecte, sembla que volen tornar més d’hora que tard. Jorge Tarragona, nou director tècnic, treballa des de fa dies en crear el nou equip i ja hi ha alguns noms confirmats: els entrenadors, Òscar Navarro i Josep Maria Planas, i tres jugadors, Arnau Tarrida, Gerard Sevillano i Adrià Rodríguez.

Una base més que sòlida i que fa pensar que l’Hospi aspira al màxim aquesta temporada. Com a mínim des del punt de vista esportiu. “Nosaltres hem de fer el màxim i posar en problemes a tothom. Hem d’anar a guanyar, a intentar pujar i després els recursos s’han de buscar durant tot l’any”, explica Jorge Tarragona.

Però, malgrat que els noms confirmats ja demostren que el projecte vol ser guanyador, encara falten moltes peces. Tarragona no descarta fins i tot que alguna de les incorporacions sigui estrangera: “Ens hem d’adaptar al pressupost però crec que podrem mirar algun jugador de fora per fer un pas més al projecte”.

També tindran pes, segons Jorge Tarragona, els jugadors que aquest any estaven al júnior. El club vol crear un sènior “B” per donar cabuda a tots aquells que es consideri que tenen projecció. Si no fos possible, es buscaria vincular aquests jugadors amb algun altre club.