El Bellsport ha perdut a la pista de l’UMA Antequera el primer partit de la temporada de la Segona Divisió de Futbol Sala. Els de Xavi Closas van fer una dolenta segona meitat on van perdre després d’anar guanyant 0 a 3. La propera setmana el rival serà el Llevant, al Sergio Manzano.

Si el tòpic diu que un partit no es guanya fins el xiulet final de l’àrbitre, el Bellsport va ser testimoni d’aquesta màxima que acostuma a ser veritat. Els de Xavi Closas van arribar al descans guanyant per 0 a 3 i van perdre el partit 4-3.

Una primera meitat de domini dels hospitalencs que es va materialitzar amb els tres gols aconseguits per Alba, Aubach i Pedrero. Tot anava segons el guió establert i ningú s’esperava la davallada que el Bellsport patiria a la segona meitat.

Els d’Antequera van escorçar distàncies ben aviat i en menys de deu minuts es van posar 2-3. El Bellsport anava aguantant l’escomesa dels locals i a falta de cinc minuts per al final el resultat encara era de 2-3.

El desgavell va arribar quan l’UMA Antequera va donar la volta al marcador i va fer encaixar al Bellsport la primera derrota de la temporada. L’entrenador dels hospitalencs, Xavi Closas, ha destacat que ”els dos equips hem tingut una part cadascú i la llàstima és que no hem sabut mantenir el resultat”,

Closas ha afegit que “ens hem anat del partit i amb el 3-3 jugant de cinc hem perdut una pilota que ens ha costat el partit. Hem d’aprendre de la derrota i dilluns tornarem a començar”. El proper rival serà el Llevant en un partit que es jugarà el dia 19 d’octubre.