Aquest cap de setmana arrenca la Lliga Catalana de categoria LEB on el Sandá Electroclima CB L’Hospitalet es veurà les cares amb el CB Tarragona. Els riberencs es prenen molt seriosament l’enfrontament, tot i que tenen molt present que es troben immersos en la pretemporada. Més encara quan encara quedarà jugar el partit de tornada la propera setmana al poliesportiu municipal del Centre Marcel·lí Maneja.

L’entrenador Claudio Jorquera comenta que “l’equip està en construcció i tenim clar que la data que ens hem marcat és el 7 d’octubre -inici de la LEB Plata- i aquest duel davant del CB Tarragona ens va molt bé per provar coses noves i extreure les primeres conclusions”.

Per davant del resultat el cos tècnic prioritza aprofundir en el nous sistema de joc, i especialment en la parcel·la defensiva. Jorquera apunta que “hem de millorar en l’aspecte defensiu. Aquest dissabte hauríem d’expressar damunt la pista situacions que ja hem entrenat. Hem de consolidar tota la feina que hem fet durant la pretemporada”.

L’entrenador Claudio Jorquera dirigint un entrenament

Pel que fa al rival, el CB Tarragona, l’Hospi creu que es troben en la mateixa situació i aprofitaran també per agafar ritme de competició. “Tots estem en la mateixa situació. En construcció de plantilla, assimilant nous conceptes ofensiu i defensius. És un escenari calcat per tots els equips”, ha assegurat el tècnic xilè del CB L’Hospitalet.

El duel d’aquest dissabte es podrà veure en directe per Televisió de L’H a partir de les 18:15h.