El projecte comunitari del parc del Pont de Matacavalls s’amplia amb un nou mòdul. S’està construïnt un de nou, 100% de fusta, que permetrà ampliar les activitats que es realitzen en aquest espai. El segon mòdul és una ampliació de l’equipament i es farà amb un bany. També es continuarà amb les activitats socioculturals i ambientals.

El segon mòdul del projecte comunitari del parc del pont de Matacavalls, ja està prenen forma. Es troba en plena construcció, fet 100% de fusta permetrà ampliar les activitats que es fan a la zona i tenir lavabo que fins ara faltava en aquest espai.

Esteban Marin, president de Contorno Urbano, l’entitat que gestiona el projecte, ha assenyalat que “aquest és el centre ecològic-cultural que vam iniciar al 2019, tot i que el primer mòdul el vam instal.lar al 2020, i ara al 2022 ampliem aquest espai amb una aula nova i un lavabo”.

En la construcció del nou mòdul hi col.laboren entitats, veïns i alumnes de diferents centres de la zona. El president de Contorno Urbano ha explicat que “aquest segon mòdul l’hem fet tot de fusta. L’altre és un contenidor marítim reciclat, en aquest cas és 100% de fusta. En la construcció ens ajuden entitats, veïns i alumnes d’alguns centres educatius, com la Universitat d’arquitectura, o l’IES Miquel Martí i Pol, de Cornellà, que tenen un FP que treballa la fusteria.”

Marín ha afegit que “aquesta nova aula se centrarà més en els artistes que s’instal.laran a l’equipament en residència i a les noves tecnologies, volem que aquest nou mòdul sigui més un laboratori creatiu”.

Està previst que les obres de construcció d’aquest nou mòdul continuïn durant els mesos d’estiu, i que estigui enllestit i funcioni a ple rendiment al mes de setembre