Aquesta setmana comencen les jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals i a les llars d’infants i a les llars d’infants amb fons públics amb l’objectiu d’oferir a les famílies l’oportunitat de conèixer, fins al 27 d’abril, els centres i la seva oferta pedagògica de cara al curs 2024-2025.

En total, L’Hospitalet disposa de 16 escoles bressol, entre públiques i subvencionades amb fons públics, que ofereixen 1.356 places per infants de 0 a 3 anys i que formen part del procés de preinscripció i matrícula que gestiona l’Ajuntament, amb competències delegades al municipi.

Es pot consultar els dies i els horaris de les jornades de portes obertes al calendari que hi ha al web municipal, al qual també figuren les dades de contacte de cada centre.

La Xarxa d’Escoles Bressol Municipals la integren La Casa de les Flors, La Casa dels Contes, La Casa dels Arbres, La Casa del Molí, La Casa de la Muntanya i la  Casa del Parc. Aquests centres atenen un total de 616 infants de 0 a 3 anys.

5 llars d’infants subvencionades per l’Ajuntament

A més de les municipals, a L’Hospitalet hi ha 5 escoles bressol subvencionades per l’Ajuntament i gestionades per entitats sense afany de lucre, que atenen 368 infants. Es tracta de les llars d’infants Estel Blau i La Gua-Gua i les escoles bressol Nova Fortuny, Garabatos i Patufet.

La ciutat compta també tres escoles bressol de la Generalitat, El Passeig, El Tren i La Florida, amb 295 places, i dues escoles privades subvencionades pel Departament d’Educació de la Generalitat: Azorín i Ding-Dong, amb 77 places.

A la ciutat hi ha, a més, 19 centres privats que completen l’oferta de 0-3 de L’Hospitalet.

El termini de preinscripció serà del 3 al 15 de maig, en format telemàtic, i del 7 al 15 de maig, de manera presencial.