El RC L’Hospitalet continuarà la temporada vinent a la Divisió d’Honor B. El conjunt de Jordi Sánchez va aconseguir la salvació matemàtica aquest dissabte després de guanyar el CEU Barcelona per 20 a 3.

Un partit que, a priori, havia de ser assequible per al RC L’Hospitalet però que es va convertir en un duel duríssim. El motiu, el temps. La pluja caiguda sobre L’Hospitalet va deixar el terreny de joc ple de fang i en un estat quasi impracticable. Les constants relliscades dels dos equips van deixar pas a un joc molt més físic. I aquí, l’equip de Jordi Sánchez va estar millor. “Fa tota la setmana que analitzem la possible pluja. Jugar amb aigua significa més pilota a terra, més melés… Però ho hem aconseguit i és un dia per celebrar-ho”, comentava Jordi Sánchez després del partit.

Nahoa Martín, jugador de l’equip, també valorava molt positivament el partit de l’equip: “Un partit molt complicat per la pluja. Teníem moltes ganes d’aconseguir la permanència i la pluja ha fet que el partit fos encara més divertit i dur”.

Més enllà del resultat, la pluja ha evidenciat un problema que des del RC L’Hospitalet reclamen de fa temps: la necessitat d’un camp de gespa artificial. L’actuació està prevista per aquest estiu i significarà un pas endavant per a l’entitat. “Estem agraïts per les instal·lacions però sí que és cert que ens agradaria tenir la gespa artificial com més aviat millor, sobretot per evitar lesions. Aquí venen molts nois, majors i menors d’edat, i la ciutat de L’Hospitalet ha de donar aquest servei”.

Amb la salvació a la butxaca, el RC L’Hospitalet masculí tancarà la temporada d’aquí a dues setmanes, amb la visita al camp de El Toro RC.