Dins la commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, Plàudite Teatre ha programat tot un seguit de representacions que tenen com eix central el paper de la dona.

“Al Alba, silencio” ja s’ha representat recentment i aquest dijous, 7 de març, a les 18 h, l’obra “Ecofeminisme: Camí de Pau” serà posada en escena. En aquest sentit Eugènia Delgado, directora de Plàudite Teatre, ha manifestat que “l’ecofemenisme és un projecte de rabiosa actualitat, perquè sempre estan passant coses, on la dona és violentada. Expliquem com les dones en una situació bèl·lica, pobresa, desigualtat o violència, moltes vegades, sinó totes, s’endú la pitjor part”.

“Ecofeminisme: Camí de Pau”, que es podrà veure a l’Edifici Freixas, està pensat per donar veu a l’ecofeminisme, la migració forçada i els Drets Humans, amb un col·loqui post funció.

Eugènia Delgado ha recordat que “quan Plàudite agafa aquest projecte ho agafa com un projecte de sensibilització, per donar veu, però ràpidament ho converteix en un espai de reparació, de reparació col·lectiva”.

Un altre dels espectacles programats és Noa, que està previst per al 20 de març, a les 19 h, pensat per al públic jove. Hi haurà sessions per a alumnes d’instituts i públic en general, i tal i com diu Eugènia Delgado “Noa és una obra de rabiosa actualitat i cada vegada s’hauria de fer per a joves, més joves. És una fotografia de coses que li passen als joves quan comencen a transitar en un espai oci”.