Plàudite Teatre està a Colòmbia per formar part de la primera Càtedra de l’UNESCO de Drets Humans de les dones. Els països que promouen aquesta iniciativa són Colòmbia, Veneçuela i Espanya. La càtedra es mou en els àmbits acadèmic, social i la polític amb l’objectiu comú de lluitar contra la violència envers les dones.

A Colòmbia, Plàudite Teatre participarà al II Foro Iberoamericano Afromujeres Ancestrales y Defensoras de Derechos Humanos, organitzat per la Càtedra Unesco. L’acte tindrà lloc el dia 31 d’agost a la Universitat Simon Bolívar de Barranquilla, Colòmbia.

L’entitat de teatre comunitari de L’Hospitalet està present a diferents ciutats de Colòmbia per donar a conèixer el seu projecte i enriquir-se amb l’experiència d’altres organismes i activistes.

Plàudite Teatre ha estat convidada a ser una entitat aliada de la Càtedra UNESCO contra la violència envers la dona per la seva trajectòria en la transformació social a través de les arts escèniques.

Plàudite espera que aquesta Càtedra obri el camí a altres entitats del territori per treballar plegats per millorar la situació de la ciutadania.

El passat mes de juny, la directora d’aquesta càtedra Unesco va visitar L’Hospitalet per presentar el projecte i donar a conèixer la implicació de Plàudite Teatre en ella.