L’Hospi ha jugat un dels partits més còmodes de tota la temporada. La llarga llista de baixes no s’ha notat gens en el joc de l’equip que s’ha mostrat molt efectiu al davant i amb una gran seguretat defensiva. L’entrenador riberenc, Joan Sánchez, ha donat minuts a dos jugadors del filial com som Rubén Gómez i Nil Valero, i també al juvenil Ivan Surkov.

El partit s’ha posat de cara quan, al minut 6, Ton Alcover ha transformat en gol una falta que ha xutat de meravella. Amb el marcador favorable, l’equip s’ha notat molt còmode. Al minut 34 Albert López ha fet el segon gol després d’aprofitar una bona passada de Sehou Sarr, que s’ha mostrat molt actiu al llarg de tot l’enfrontament.

A la segona meitat el domini de l’Hospi ha tingut continuïtat. Óscar Gómez ha fet el tercer en aprofitar una excel·lent assistència d’un Sehou Sarr que estava mostrant la seva millor versió. La sentència ha arribat a 20 minuts pel final amb un bon cop de cap de Raúl Ferrer, aprofitant un servei de falta picat per Marc Vicente.