El 20è aniversari del programa divulgatiu Pessics de Ciència queda reflectit al Centre Cultural Sant Josep, l’equipament on va néixer, amb una exposició que presenta un recull de les activitats i materials d’aquestes dues dècades. Les peces seleccionades són les més vistoses i les que poden atraure una major quantitat de gent.

Felip Alba, director del Centre Cultural Sant Josep, ha assenyalat que “hi ha una mica de tot, fotografies, maquetes, jocs interactius, una taula periòdica, fins i tot… És una exposició que s’ha de descobrir per poder construir un coneixement entre tots i tenir una formació més gran”.

Pessics de Ciència porta 20 anys fent arribar el coneixement científic arreu de la ciutat, amb una activitat de divulgació sobre ciència i tècnica cada setmana, al Centre Cultural Sant Josep i a d’altres equipaments. Aquest projecte va començar sense fer massa soroll, però ha esdevingut tot un referent.

Un cop acabada la mostra, “aquestes obres seran cedides a escoles i entitats per continuar fent difusió de la ciència”, ha explicat Felip Alba.

L’exposició pel 20è aniversari de Pessics de Ciència serà oberta al Centre Cultural Sant Josep fins al gener, en horari de tarda.