Un munt de científics de renom i persones vinculades al món científic han passat pels Pessics de Ciència a L’Hospitalet en els darrers 20 anys. Allò que va començar sense fer massa soroll ha esdevingut un referent que continua oferint cada temporada iniciatives, conferències, exposicions i debats al voltant de la ciència.

El coordinador científic de Pessics, Jordi Serrallonga, ha estat el convidat de l’Entrevista de l’Informatiu de TV de L’Hospitalet i ha dit que “em fa il·lusió haver arribat als 20 anys de vida perquè és molt meritori en aquest país. L’Hospitalet ha acumulat un seguit d’activitats on han passat científics de primer ordre i això és gratificant”.

El Pessics ha posat la ciència a l’abast de tothom

Acte 9 de novembre, al Barradas

Serrallonga ha explicat que es “farà un acte institucional de col·laboració amb persones que van encetar el camí del Pessics i volem agrair-los la feina feta. Farem un acte molt maco al Barradas amb una conferència amb una persona de renom de l’àmbit científic, un debat amb el qui va ser director del Pessics molts anys Ferran Farré i jo mateix on repassarem els 20 anys i també hi haurà un concert”.

Tot celebrant aquests 20 anys de vida dels Pessics de Ciència s’està preparant material de divulgació científica per a tothom als centres educatius. Vindrà gent de nivell i aquest material es vol que sigui molt útil per a estudiants i investigadors.