La sisena edició del Perfurmery Congress se celebra el 18 i 19 de juny al Centre d’Activitats de la Farga. Una edició que ha triplicat l’espai per poder acollir els més de 100 expositors i un ventall d’innovacions olfactives que es poden sentir i veure en aquesta fira. Un congrés que ha esdevingut un referent per a fabricants, distribuïdors i experts en fragàncies.

La indústria del perfum està experimentant un auge a les fragàncies gourmand, que es caracteritzen per aromes dolços, comestibles que evoquen sensacions pròpies d’aliments deliciosos.

Adrià Martínez, subdirector del Perfumery Congres ha explicat que “els aromes més alimentaris s’estan aplicant també a la industria de la perfumeria. Hi ha també una tendència de donar-los altres propietats als perfums no només el olor sinó amb el tema de wellness, benestar, com afecta al usuari del perfum aquesta fragància”.

Noves sensacions i tendències en el món del perfum

CPL Aromes es una de les empreses que treballa amb aquesta tendència gourmand. Aquesta empresa a més ha col·laborat amb Jordi Roca, amb la creació d’un gelat en forma de nas inspirat en els seus perfums.

Montse Paradas, directora de màrqueting de CPL Aromas, ha assenyalat que “aquestes olors dolces alimentàries que fan un pas endavant. No només és aquesta olor dolça sinó tot allò que ens podem menjar que podem olorar-lo al mateix temps”.

La indústria espanyola de la perfumeria i els olis essencials és una de les més dinàmiques i avançades del món. Amb una destacada posició com el segon exportador mundial més gran, Espanya continua liderant la innovació i la qualitat en aquest sector, juntament amb França.

Aquest congrés s’ha consolidat com referent internacional de la industria de la perfumeria, des de la creació de fragàncies fins al màrqueting, la tecnologia i la investigació