El Pinya’s Summer Fest s’ha celebrat al parc de la Torrassa, un festival amb música i ball on també s’ha escollit al grup guanyador del concurs L’Hospitalet té talent. El festival està organitzat per l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet. 

El concurs L’Hospitalet Té Talent ja té guanyador. Perfecto Desorden ha estat guanyador que s’ha triat amb un 60% pel jurat i en un 40% pel pública. A més del reconeixement, el grup hospitalenc guanyador d’aquest certamen de talents joves ha estat premiat amb la gravació d’una maqueta musical amb la Casa de la Música.

“Estem molt contents per haver guanyat un concurs al notre barri, és una motivació”, diu el vocalista de Perfecto Desorden, Sergio Gabal. El grup va començar fa quatre anys i “mica en mica ens hem anat profesionalitzant”, comenta. El Dani aporta que gaudeixen sortint a tocar: “tenim l’eufòria a dins”.

La cloenda de la desena edició del concurs s’ha celebrat en el marc del Pinya’s Summer Fest, al Parc de la Torrassa. Allà, els quatre finalistes, Jose Burgos, Strangeboyz, Perfecto Desorden i Gri, han pujat a l’escenari i, durant 12 minuts, han cantat temes coneguts però també cançons pròpies. 

La Isabel Serrano, presidenta de l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet, es mostra molt satisfeta amb l’evolució del concurs: “Els grups que han arribat a la final tenen molt de talent, des de l’AELH estem molt orgullosos”.

El festival també ha comptat amb les actuacions de DJ la Sofi i del cantant llatinoamericà Henry Mendez com a convidat especial. I és que a banda de donar suport als seus candidats preferits, molts assistents també han acudit al festival per ballar cançons com Rayos de sol, El Tiburón o Mi Reina.

Els finalistes del concurs L’Hospitalet té Talent es van escollir a les festes de primavera d’un total de 12 participants. D’entre ells, els integrants de Perfecto Desorden donaran el seu pròxim pas com a artistes amb el suport de la Casa de la Música.

Si vols conèixer més coses sobre els guanyadors del festiva L’H té talent, et convidem a veure l’entrevista als seus components al programa Taquilla Inversa.