L’hospitalenca Paula Crespí ha posat en valor la medalla de plata que va assolir aquest estiu al Mundial de waterpolo disputat al Japó. La internacional espanyola ha tornat aquesta temporada al CN Sant Andreu on espera plantar cara al totpoderós CN Sabadell. La del barri de Santa Eulàlia també somia amb ser present als Jocs Olímpics de París del proper estiu.

La decepció per haver perdut als penals la final del Mundial davant de Països Baixos s’ha anat transformant en sentiment d’orgull. La waterpolista Paula Crespí va tenir minuts de pes al llarg de tota la competició. De fet a la final va marcar dos gols importants.

La del barri de Santa Eulàlia explica que “quan perds una final no estàs dient he guanyat una plata, penses que has perdut l’or. Amb el pas del temps va guanyant valor, sobretot perquè a més a mes van guanyar plaça olímpica per París 2024”.

Paula Crespí va anotar dos gols a la final del Mundial 2023

Paula Crespí té molt clar que quan vas amb la selecció espanyola has d’implicar-te al màxim i aprofitar tots els minuts que tens per jugar. “Avui dia segueixo aplicant la mateixa teoria. Crec que sóc una afortunada per poder anar seleccionada. És el que vull fer, per això aprofito tots els minuts que puc jugar, ja siguin dos minuts o cinc. També quan gaudeixes és quan surten les coses”.

Jocs Olímpics de París 2024

Un dels reptes amb la selecció que més il·lusió li faria seria anar als proper Jocs Olímpics de París 2024, on Espanya té plaça assegurada. No s’amaga de dir que “hem faria molta il·lusió i és l’objectiu pel qual estic treballant. També sé que son coses que no passen perquè sí, t’ha d’implicar, fer esforços i sacrificar.

Aquesta temporada l’hospitalenca ha tornat al CN Sant Andreu a les ordes de Javi Aznar. Un equip que també ha incorporat a Nona Pérez i Elena Ruiz amb la intenció de plantar cara al Sabadell. “Anem a per totes i sense por. S’ha de competir i jugar. No tenim cap tipus de complexes”, comenta Paula Crespí.

Paula Crespí també disputarà la Champions on s’enfronten els millors clubs europeus. Els primers rivals seran el CN Terrassa, l’Orizonte Catania i el SIS Roma.