Paula Costas és una jove hospitalenca que s’ha passat tota una vida a prop dels escenaris, però des de bambolines. L’any passat va decidir fer el pas i es va situar davant del públic i de les càmeres participant al talentshow musical “Eufòria” de TV3. Més enllà de la faceta de cantant, l’artista té un munt de projectes entre mans que ha explicat al programa de cultura Taquilla Inversa.

En contacte amb el món de les arts des de petita

Costas es va començar a sentir atreta per la música de ben petita. La seva família sempre ha estat vinculada al món de les arts i això ha fet que sempre hagi consumit molta cultura. Tocava el violí i amb només 11 anys va començar a estudiar teatre musical.

Després es va introduir en el món de la il·luminació gràcies al seu pare i va estar present al concert del Palau Sant Jordi que van fer els concursants de la primera edició d’Eufòria. Va ser llavors que va decidir apuntar-se a la següent edició.

Un cop va ser dins el programa va ser expulsada a la primera gala, però després la van repescar i va deixar el públic amb la boca oberta amb les seves actuacions. Malgrat que no va arribar a la final, el seu pas pel programa li va ensenyar a tenir, sobretot, paciència.

A banda de la seva faceta de cantant, aquesta hospitalenca segueix en el món de la il·luminació. Actualment, Costas és la cap d’il·luminació de l’espectacle d’El Mago Pop, treballa en un programa de televisió i aquest passat Nadal es va encarregar de la il·luminació de la façana del naixement de la Sagrada Familia. A tot això, cal sumar que ha guanyat un premi Butaca al millor disseny de llums pel muntatge “Dirrrty Boys”.

A la música i la il·luminació, cal sumar també la fotografia. Paula Costas va agafar la càmera amb 14 anys i des de llavors ha fet retrats d’actors i actrius, i també de cartells i concerts.

Recupera l’entrevista que el programa Taquilla Inversa va fer a Paula Costas al darrer programa del 2023.