Arribar en el millor estat de forma al primer partit dels playoff d’ascens que es jugarà d’aquí a una setmana. Aquest és l’objectiu de l’Hospi. Per aquesta raó, el duel d’aquest cap de setmana contra la Pobla de Mafumet es presenta com a intranscendent pel que fa al resultat, però molt important de cara a mantenir les bones sensacions de les últimes jornades.
L’entrenador riberenc, Joan Sánchez, reconeix que “hem recuperat la contundència i la solvència de la primera volta de la lliga. Estem segurs en defensa, i en atac generem ocasions”.

La Pobla de Mafumet té la permanència assegurada i no es juga res. Tot i així, des del vestidor riberencs mostren el màxim respecte cap al filial del Nàstic de Tarragona.

L’Hospi es va assegurar la setmana passada un bitllet per participar a la propera edició de la Copa del Rei. Una fita que es valora molt al club, tot i que el veritable objectiu és aconseguir l’ascens a 2a Federació. Joan Sánchez creu que “pel club i el vestidor és molt positiu i genera molta il·lusió. És un al·licient més per l’any que ve, però l’objectiu és pujar”.

Pel que fa a la infermeria, avui divendres el central One ha passat pel quiròfan i ja no jugarà més amb l’Hospi aquesta temporada. Qui encara és dubte és Joel Lasso, que no acaba de fet net de les seves molèsties.