L’entrenador del Pubilla Casas, Paco Ortiz, ha anunciat que deixa l’equip. Ortiz considera que l’equip es troba en una ratxa molt negativa que l’ha portat al darrer lloc de la classificació i que necessita trobar un revulsiu amb un nou entrenador.

“Hem fet una molt bona pretemporada i hem guanyat la Copa L’Hospitalet contra equips de categories superiors. Però a la lliga, l’equip es troba en una profunda depressió. Al futbol hi ha coses inexplicables i aquesta és una d’elles”. Així resumia Paco Ortiz la situació en que es troba el Pubilla Casas, l’equip que milita a la Tercera Catalana, que fins ara entrenava i que ara deixa.

Paco Ortiz considera que l’equip necessita variar la dinàmica i que un altre entrenador potser ho aconsegueix.

L’ara ja exentrenador del Pubilla Casas ha agraït als jugadors i al president el suport que li han manifestat fins l’últim moment. Paco Ortiz ha estat entrenador del Pubilla durant dues temporades.

El Pubilla Casas és el cuer del grup 10 de la Tercera Catalana. Fins el moment, no ha aconseguit sumar cap punt, ha marcat quatre gols i ha encaixat setze. En el darrer partit va perdre per un contundent 6 a 1 contra l’Almeda.