Està sent un dels homes claus de l’Hospi en el tram final de temporada. Amb quatre gols en els darrers tres partits, Óscar Gómez gaudeix aquests dies del seu millor moment com a jugador del CE L’Hospitalet. Porta, oficialment, 12 dianes en lliga, tot i que ell se suma una més, el gol a camp del Reus que l’àrbitre va decidir apuntar com en pròpia porteria. En qualsevol cas, siguin 12 o 13, el que ningú pot negar és que es tracta d’un dels jugadors revelacions de l’Hospi 2023/2024.

“Em trobo en una forma molt bona i ho estic demostrant al camp”, afirma Óscar Gómez. “Per experiència, sé que quan més t’obsessiones amb el gol és quan menys surten les coses i, en canvi, quan més disfrutes al camp, tot va millor”, explica el davanter.

El bon estat de forma d’Óscar Gómez coincideix amb la ratxa de quatre victòries consecutives del CE L’Hospitalet. El conjunt riberenc afronta el tram decisiu amb confiança. El primer lloc no ha estat possible però el play-off, que començarà d’aquí a deu dies, ha de servir per complir el gran objectiu de l’equip.

“Volem pujar. Hem de jugar cada partit com si fos l’últim. La temporada passada no vaig poder estar al play-off per lesió però aquesta sembla que sí i intentaré ajudar al màxim a l’equip per estar on hem d’estar”, afirma.

L’Hospi jugarà diumenge un dels partits més plàcids dels darrers anys. Matemàticament segon, rep a una Pobla de Mafumet que tampoc es juga res. Els riberencs, això sí, buscaran la cinquena victòria consecutiva i Óscar Gómez intentarà allargar la seva ratxa de cara al gol.