El Cos de la Policia Nacional i els Mossos d’Esquadra han iniciat el matí de dimarts un operatiu a L’Hospitalet i Barcelona contra presumptes membres de bandes llatines per delictes de tràfic d’estupefaents i estafes. Durant l’operatiu, que es troba sota secret de sumari, s’han fet entrades en tres domicilis de L’H i un de Barcelona. Una de les entrades s’ha fet al barri del Centre, probablement al carrer de Santa Anna, segons informacions dels veïns la zona.

Segons fonts de Policia Nacional, la intervenció es fa contra membres de les bandes llatines juvenils de caràcter violent, concretament els Trinitaris i els Blood, que podrien estar implicats en tràfic de drogues i estafes per internet.

Els Mossos d’Esquadra, per la seva part, han informat que aquest operatiu és la segona part d’un altre portat a terme la setmana passada en què es va fer una detenció a L’Hospitalet per presumpte participació en banda criminal, delicte contra la salut públic i estafa.

En aquella ocasió la intervenció es va produir al carrer Rafael de Campalans i la van portar a terme els cossos de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil. Segon fonts del Mossos, en l’operatiu de la setmana passada a L’Hospitalet es va requisar marihuana i elements per al tràfic d’estupefaents, com bàscules de precisió.