A partir d’aquest dijous, 1 de febrer, s’obre la convocatòria de l’edició de 2024 del Premi L’H Confidencial de Novel·la Negra ja està en marxa amb l’obertura del període de presentació d’originals.

L’any passat el premi va quedar desert i, aquest any, l’organització ha introduït algun canvi, com ho és el fet que les novel·les puguin ser una mica més curtes. Es poden presentar autors i autores residents a l’Estat espanyol fins al 15 de març de 2024, a les 23:59 hores. El jurat emetrà el veredicte durant el tercer trimestre de l’any, on es farà públic el nom de la persona guanyadora.

El guardó, convocat per l’Ajuntament i la Editorial Clandestina,  està dotat amb 12.000 euros. L’obra guanyadora es publicarà i es presentarà en un acte públic que tindrà lloc a la Biblioteca la Bòbila durant el quart trimestre de 2023.

El Premi de Novel·la Negra L’H Confidencial està promogut per la Biblioteca la Bòbila, pionera a Espanya en la formació i en el manteniment d’un fons especial de gènere negre i policíac.

Pots consultar les bases aquí.