El concurs de talents musicals impulsat per Ràdio Televisió de Cardedeu amb el suport de les televisions locals de Catalunya comença aquest dissabte amb les gales en directe. Deu participants d’arreu del país d’entre 13 i 20 anys competiran per ser escollits com la millor veu d’aquesta tercera edició. 

La primera gala d’OP3 està dedicada a les bandes sonores originals del cinema. Les votacions del jurat i dels espectadors faran que només 8 nois i noies passin a la gala 2.

Objectiu Paki és el primer concurs de talents en català per a joves. Va néixer el 2020 de l’aliança entre el Casal de Joves La Paki i els col·laboradors de Televisió Cardedeu. Avui compta amb el suport i la col.laboració de més de 35 televisions locals i comarcals de Catalunya, entre elles TV L’Hospitalet. La Xarxa de Tv Locals en aquesta edició actua com a coproductora.

En aquest “talentshow” 10 concursants seleccionats a través d’una fase de càsting, han de mostrar les seves capacitats musicals. A les diferents gales temàtiques els concursants interpretaran diferents peces musicals i la seva continuïtat dependrà de la salvació del jurat i dels vots del públic. A final de cada programa s’acomiada alguns d’ells, fins a conèixer el nom del guanyador/a a la gran final.

El premi per qui ho aconsegueixi serà l’enregistrament de tres cançons en un estudi de so professional designat per la discografia Crea Music, a més de la difusió i promoció. Alhora tindrà la possibilitat d’actuar en un concert individual a la Festa Major de Cardedeu d’enguany.

Quant a les gales, es faran cada dos caps de setmana. Les setmanes que no hi hagi gala s’emet Sense filtres, un programa que mostra el procés de formació dels concursants que durant els caps de setmana conviuran en una casa rural.