El Centre de Normalització Lingüística de L’Hospitalet ha obert les inscripcions per als nous alumnes per als cursos de català del segon trimestre, des de gener fins a març. En total s’ofereixen una seixantena d’opcions, sobretot presencials però també en línia, i més de 1.300 places, principalment de nivells inicials i bàsics. “Són els més demandats i ocupen entre un 70 i un 75% de l’oferta”, ha explicat Toni Mercadal Moll, responsable del Servei d’Acolliment Lingüístic del CNL L’H.

L’únic nivell que no s’inicia al gener és el C2. Per aquests cursos, la convocatòria serà al febrer i les inscripcions seran entre els dies 6 i 9 de febrer.

Cursos en col·laboració amb el SOC

I com a novetat, enguany s’ofereixen cursos en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya. “N’oferirem dues línies de nivell bàsic, la primera començarà al gener. Són cursos intensius i el material està subvencionat pel SOC”, ha afegit Mercadal.

I per aquells qui vulguin practicar el català fora de l’aula poden fer-ho amb els grups de conversa i les tertúlies de les biblioteques o el voluntariat per la llengua.

Les inscripcions als cursos de català s’han de fer preferentment en línia a través del web del Centre de Normalització Lingüística i s’atén presencialment els casos que no es poden solucionar a través del web.