L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, en l’acte central de campanya del PSC, celebrat a L’Hospitalet, per a les eleccions europees del proper diumenge, amb la presència del president del govern espanyol, Pedro Sánchez i el candidat socialista a presidir la Generalitat, Salvador Illa, s’ha acomiadat de la militància i simpatitzans agraïnt el suport rebut durant aquests setze anys d’alcaldia i presentant qui serà el nou alcalde de L’Hospitalet, David Quirós, a partir del 15 de juny.

Per a Marín: “Hi ha un fil vermell que van iniciar la nostra gent gran l’any 79 i que avui segueix més viu que mai: el del progrés econòmic i social. Aquest fil vermell continuarà amb David Quirós, el proper alcalde de L’Hospitalet”.

Núria Marín també ha fet balanç dels seus setze d’alcaldessa destacant la transformació de la ciutat i la seva gestió al capdavant de l’Ajuntament, impulsant l’economia a través del desenvolupament del Districte Econòmic i el projecte del clúster biomèdic, i posant l’accent en les polítiques socials especialment durant la pandèmia del covid perquè ningú no quedés enrere.

Soterrament de les vies

L’alcaldessa de L’H ha aprofitat l’oportunitat per demanar a Pedro Sánchez, a Salvador Illa i a David Quirós, que “com a president del govern d’Espanya, com a president de la Generalitat i com a alcalde de L’Hospitalet treballeu per impulsar i culminar el soterrament de les vies que trintxen la ciutat”.

Una demanda amb què Pedro Sánchez ha ironitzat. “Pensava que em demanaries alguna cosa més difícil que el soterrament, com canviar aquest Senat que té majoria del Partit Popular, que es dedica a tot excepte a la política territorial”, ha dit en al·lusió a la condició de senadora de Marín.

El president espanyol també ha destacat que “en Núria Marín sempre he vist determinació, coratge i compromís, però també sensibilitat i capacitat per arribar a acords”.

L’acte electoral del PSC que ha tingut lloc al Poliesportiu del Gornal ha continuat amb la intervenció de Josep Borrell, alt representant de la UE; Salvador Illa i Pedro Sánchez.